Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'update'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hello, I am having some trouble with my ERF function on my XPRO 2. It really started after I implemented the 4.00 update so I'm wondering if that has caused it. Since then I have done the 4.01 update and the problem still persists. After doing a lot of google searches (and forum searches) I found that most people this happened to solved it by setting the AF to "Single Point," so I did the same and the ERF still does NOT function. Just to be clear the front switch DOES toggle between OVF and EVF with no problem, when I push the switch to the left (toward the lens) the ERF no longer does anything. I tried to reset everything via the Menu and that did no help either. Are there any other settings I should know about to get the ERF to pop up in the corner, or that would keep it from functioning? Or is there a way to factory reset (resetting firmware as well) utilizing more than the options in the menu? Hope someone else out there can help! Thanks, Jacob
  2. I'm quite happy about annoucement of new update for X-T20, however there are few things that I'm really missing and some updates could add some of those in future. For instance: 1. Add histogram to video mode. 2. Add mic-level preview in video mode. 3. Customization of front dial. 4. Faster response of sensor in EVF + eye sensor mode. 5. Ability to wake up camera by press different button than shutter-release button (sometimes it wakes camera and also take picture immediately). 6. Smaller horizontal line, less disturbing during shooting. 7. More sensitive camera position sensor. Sometimes menu wont turn to portrait mode after turn camera in that angle. 8. Ability to add vignette effect in JPG's, like grain or saturation. What do you think is still missing and could be added or fixed? Thanks.
  3. Hey, i wanted to start a wishlist for firmware improvements (KAIZEN). Maybe fujifilm reads this. Add you're own below! Currently X-T2: - Internal: 4k UHD, 4:2:0, 8bit, filmsimulation, 30fps - Exernal: 4k UHD, 4:2:2, 8bit, flog or filmsimulation, 30fps - only focus peaking but no zebra or vector scope Panasonic gh5: - Internal!: 4k UHD or DCI 4k, 4:2:2, 10bit, vlog, 24fps, 400 Mbps, All-Intra - Internal!: 4k UHD, 4:2:0, 8bit, vlog, 60fps, 150 Mbps, IPB - External: 4k UHD or DCI 4k, 4:2:2, 10bit, vlog, 60fps, 400 Mbps, All-Intra - focus peaking, zebra, vector scopes I know not everything is possible because of overheating but i guess they need to make improvements because of the competitive gh5. So the possible wish features would be: Fujifilm X-T2 KAIZEN update: - Internal: 4k UHD, 4:2:2, 8bit, flog or filmsimulation, only 24fps (because of overheating?) - Internal: 4k UHD, 4:2:0, 8bit, flog or filmsimulation, 60fps - External: 4k UHD or DCI 4K, 4:2:2, 10bit, flog only, 30fps - External: 4k UHD or DCI 4k, 4:2:2, 8bit, flog or filmsimulation, 60fps - External: 1080p, 4:2:0, 8bit, 120 fps - zebras and histogramm in video mode - a 1/48 option for 24fps shooting what are you're most wanted features? - maybe a higher bitrate? - maybe the option for h264 and h265? - maybe higher Mbps for better quality? - maybe a rgb-histogramm or vector scopes? Keep in mind not everything is possible because of sensor readout speed or overheating issues but maybe a few new features could be integrated for x-t2 + powergrip only? This would make it a perfect camera for stills and video. You could use it even on big productions as a b-camera because of external 4:2:2 10bit. But in situations when an external recorder is too big and heavy you still have the option for internal 4:2:2 8bit with flog 24fps or 4:2:0 8bit flog/filmsimulation 60fps. Why i dont buy the gh5 instead? I like the fujifilm x-t2 much more - the image quality is amazing - better lenses - bigger sensor - love the film simulations - dynamic range - ... Dont understand me wrong im really impressed with the current video features of my x-t2 but i still think there is room for improvements. Would be awesome if fujifilm reads this and thinks about future firmware updates for those hyprid fotographers/filmmakers which only want to buy one camera for both situations.
  4. Hey guys Firstly I love Fuji, and believe they are awesome for unleashing the most out of their gear through various big firmware updates. However I cannot understand why Fuji keep ignoring the poor +1/-1 exposure bracketing!!! Seriously; there is no reason not to enable more, I'd imagine a simple line or two of code. People have been asking for a long time, yet they seem almost insistent in ignoring this? Even though I don't like the super HDR shot, it can be very handy under difficult lighting to capture the best exposure. Thoughts?
  5. Hey guys, after importing the first images to Lightroom (on a Mac running 10.11.2) after the update I noticed a weird behaviour: All RAW images are cropped to 16:9 after import. Changing the crop ratio to "Original" instead of "As Shot" fixes things. It's a small annoyance as it can quickly be fixed for all images but still it is kind of stupid. Has anyone else had that problem? The only thing I could find about it was this post on DPR: http://www.dpreview.com/forums/thread/3966021
×
×
  • Create New...