Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Erf'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I am having some trouble with my ERF function on my XPRO 2. It really started after I implemented the 4.00 update so I'm wondering if that has caused it. Since then I have done the 4.01 update and the problem still persists. After doing a lot of google searches (and forum searches) I found that most people this happened to solved it by setting the AF to "Single Point," so I did the same and the ERF still does NOT function. Just to be clear the front switch DOES toggle between OVF and EVF with no problem, when I push the switch to the left (toward the lens) the ERF no longer does anything. I tried to reset everything via the Menu and that did no help either. Are there any other settings I should know about to get the ERF to pop up in the corner, or that would keep it from functioning? Or is there a way to factory reset (resetting firmware as well) utilizing more than the options in the menu? Hope someone else out there can help! Thanks, Jacob
×
×
  • Create New...