Jump to content

Chucktin

Members
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Chucktin

  1. I ordered a Hiking staff with a 1/4" x 20 stud under the top knob. Will arrive next week and I'll comment on it then. Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
  2. I looked at several. Mostly CFs but $150 for _one_ leg, bleech! Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
  3. Bought an Alta Photo for my XPro-2 with 16-55 zoom and 18mm prime. Currently carrying a Delorme Explorer in the 3rd compartment so plenty of room. Hoodman magnifier lives in top compartment with flashlifht. Envelope pockets have microfiber cloths, Xtra batteries (2) and tripod Quik adapter (for night setups). There's a external pocket/slot for a monopod but I'm unhappy with the Aluminum one I do have. As this rig is for traveling/vacation I don't know what else I'd add. Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
  4. I installed the firmware upgrade just to "keep up". Since I only had the camera for a week I have no base line experience with the body as delivered and have yet to see any negatives. The new firmware did not cure syncing the body with the 27 f2.8, I did not expect that, and that lens is going back. My biggest "non" at the moment is the shutter button. I'm getting multiple images when I expect singles. That's possibly operator error on my part. Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
  5. I've noticed posts about loosing the rubber eyepiece surround, the flash shoe "cover", and lens caps. On my XPro-2 16/55 I can't seem to get the lens shade on backward without trying 2-3 times, the lens cap doesn't inspire confidence, and the rubber cover for the lens shade for my wide angle (prime) lens will fall off just looking at it sideways
  6. I tried changing the File Prefix and what I see is space for 4 characters but the cursor will only select the last 3. Anybody try this? Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
  7. And it's Mac only. Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
  8. From my conversation with Steve S., Fuji Professional, I gather that some body are syncing with "these" lenses, but not with others. Possibly by serial number? Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
  9. So the new prime, 18mm f2, came in today and works fine. The last nail in the 27mm's coffin. Back to mama Amazon for you, son! Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
  10. I bought two 64 Gig cards, Lexar 2000s, one for each slot. Yes the second slot is slower but I usually (Nikon) put raw and Jpegs on same card. 64 Gigs is lots of room. If I see I'm about to use up capacity I intend to stop and swap the cards. That's my story and I'm sticking to it.
  11. Steve S. at Fiji Professional Support said I have 2 choices - send on body _and_ lens or exchange lens thru Amazon. I'm going to exchange as I think I want the shorter prime lens for a carry-around. Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
  12. Purchased an Xpro2 body, 16-55 zoom, SD cards and a 27mm f2.8 through Amazon. Camera and zoom are a weighty combo, that's why I bought the 27. Camera and zoom function but when I switched to the 27 I saw the "Turn the camera off and back on." error message. Boo! I updated the camera (body) firmware to 1.02 and then updated the 27mm lens firmware to 1.1. This did not solve the problem. Tomorrow (Sunday) I'm calling Fuji's 800 number to see what they say. Wish me luck! Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
  13. Bought a Xpro2 and the 27 mm f2.8. The lens won't mount properly! I keep seeing "Turn the camera off and on" error message. WTF is going on? Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
×
×
  • Create New...