Jump to content
Sign in to follow this  
Silverlotus

Hello! New to Fuji and new to RAW.

Recommended Posts

Hello! I was recently given an X-T100 and I've had a lot of fun using it. However, I've decided to branch out into shooting in RAW and I've run into a pretty big issue. I noticed that there is no section dedicated to the X-T100 so I'm wondering where the best place to ask my question would be.

Just a bit about me--I'm a novice who loves to shoot flowers and other plants. I'm also doing some flat lay work too, mostly of scenes made up from the myriad of other hobbies I have. My previous cameras were all some type of Canon point-and-shoot, the most recent on being a G7X.

Edited by Silverlotus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By AnthonyXT
      Hello all,

      My apologies if this is not the correct area to post this, as I am new here.

      I am about to pull my hair out, as I can not get the Takstar mic to work with my X-T100. I purchased a 2.5mm / 3.5mm jack adapter on Amazon to plug them together. I tried both sound settings of "Mic" and "Remote" in which "remote" picks up noise from the camera's microphone and the "mic" setting picks up nothing at all, I just hear a white, airy noise and nothing else.

      Has anyone encountered this and are there any solutions out there? My head hurts.

      Thank you!
×
×
  • Create New...