Jump to content

New Camera Stuck in Smartphone Pairing


mary anne
 Share

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Hoping someone can advise me on this problem!  I just received my X T4 yesterday and charged up the battery overnight. I turned on the camera to start setting it up and was immediately greeted with a screen menu to start pairing with a smartphone.  I don’t want to do that, and none of the selector buttons seem to work with the exception of the “down” button which only takes me to the next menu screen to set up pairing.  Oh, and the OK button which starts the camera searching for a smartphone.  Nothing I do seems to allow me to exit the smartphone pairing option.

I’ve turned the camera off numerous times, even leaving it off for extended periods of time; I’ve taken the battery out and put it back in; tried a different battery; searched the web for advice/answers, and am still stuck.

Together, my husband and I have five other Fuji cameras and have never encountered a problem like this.  A few months ago, I set up our first T4 without any problems or issues.  

Has anyone else run into this problem?  Any ideas to get past the pairing option?  Thanks in advance.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...