Jump to content

Problem downloading firmware on my XH-1


Gigas
 Share

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Hi, I got 2.01 firmware in my camera that has been in my closet for a couple of years. Now I would like to update to the latest firmware. On my Imac late 2013 it says "the computer do not have the program for "FWUP0015" so what is missing. Also when trying to load up pictures i RAW that is on my SD-card and show up in my camera but no luck getting it in to my Imac. What can I do?

Link to post
Share on other sites

10 hours ago, Greybeard said:

Are you putting the firmware file onto an empty (formatted in camera) so card and then putting the card into the camera?

Do you have a card reader for the computer?

I have put the SD-card into the card reader in my Imac with no luck as the computer do not show that there is a card in the reader. Also with USB cable between camera and Imac but no luck there either!

Link to post
Share on other sites

1 hour ago, Gigas said:

I have put the SD-card into the card reader in my Imac with no luck as the computer do not show that there is a card in the reader. Also with USB cable between camera and Imac but no luck there either!

Then the memory card seems to be defective. Try it with a memory card that still works.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...