Jump to content

Only Street Photography !


Ketsada UNs
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Ketsada UNs changed the title to Only Street Photography !

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


  • Similar Content

  • Posts

    • Try a Fujifilm-recommended memory card: https://fujifilm-x.com/de-de/support/compatibility/cameras/x-t4/ If that doesn't help: go to the dealer and get the money back or buy another more reliable digital camera.
    • Hello everyone, Unfortunately this is my first post as a second day X-Pro3 user. I got it brand new yesterday. I'm using a manual M mount lens with a 3rd party mechanical-only adaptor, if that's relevant. I don't have any native X lenses. The issue I'm having is that the rear command dial will only change back and forth between 2 values and nothing else, regardless of context. This happens anywhere and any time the rear command dial functions. i.e. if it's set to shutter speed, it will only change between two values, for instance 80 and 100, regardless of whether the Shutter dial is set to a number or to "T". If set to ISO, it will only navigate between two values, for instance, 800 and 640, regardless of whether ISO is set to a number, A, or C. Etc for anything it is assigned to. If you press the wheel button in the EVF and get the focus magnifier aid to pop up, it will only scroll between 2 magnification values (are there only 2?). If you use it during playback it will also only switch between the "normal" image and the first notch of magnification: you can see a little "screen" graphic with a scroll bar appear above that and it will only scroll between the original image and the first value of the scroll bar. If I assign the front command dial to any of the assignable values: SS, ISO, etc it works fine. So this is not user error in these cases. I've  looked at every page/post on the internet that I could find that remotely resembles this issue and none are the same as what I'm seeing. I've reset the camera multiple times and updated to the latest firmware (from 1.23 to 1.31). Nothing has worked. I'm guessing it's broken unless this is something really simple I'm over looking. I'll be calling the shop tomorrow but  this was their last one and these are now impossible to get in NZ. So it's not looking good if this has to (ridiculously) go through a warrantly repair. Any help would be greatly appreciated. I hope this turns out to be nothing! Thanks.
    • Hello, I have the XT4 since Thursday, May 19, 2022 and the camera started to freeze on Tuesday, May 24 and again the next day. I have to remove the battery to turn it off, because no key reacts, not even the ON/OFF key, the screen always remains frozen.  I have the latest update, the bluetooth is not associated with my smartphone, I have no Flash whatsoever connected with. just the Fuji 18-55mm lens. Where does this problem come from? If you have ever heard of it, any solutions? thank you very much   
    • Hercules Cluster M13 (84 minute equivalent exposure). From a dark place, you can see this one in the northern sky just by looking up. Of course, having more than 100,000 stars in the cluster helps brighten it up a bit. https://www.messier-objects.com/messier-13-hercules-globular-cluster/ https://earthsky.org/clusters-nebulae-galaxies/m13-finest-globular-cluster-in-northern-skies/ https://science.nasa.gov/m13-great-globular-cluster-hercules  
    • I am guessing you do not have another lens? Can you rent or borrow one from your local camera store?
×
×
  • Create New...