Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'click'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Fuji X Forum

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-S10
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100S
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Something bizarre happened today. I was taking pictures with my XF 56mm f/1.2 (non-APD) coupled to an 11mm Fujifilm Macro Extension Adapter on X-Pro1. Camera locked up during focussing and the aperture ring felt sticky. Upon restart the aperture ring stopped clicking. Tried on three other bodies (X-E2, X-T1, and X-T10) same issue, and more than often the camera OS freezes requiring reboot. It happened to my Xf 18mm f/2 once while using it on an X-E2 body. I had the same 11mm Macro Extension Adapter coupled. At the time the lens was still within dealer's return period and was exchanged by the store. BTW, I do use both (11mm and 16mm) Macro Extension Adapters quite frequently. Any of you guys ever had this happen? Is there anything I can do to fix my lens or do should I send it in for warranty repair? Cheers!
  2. I have recently purchased a Fujifilm X30 and am still fairly unfamiliar with it but I seem to be experiencing an odd issue. The camera display seems to flicker from side to side, with this flickering is a clicking sound which you can hear and feel through the camera body. It seems to be associated with moving the Camera, as if the camera is reacting to the motion. I have no idea what this could be so any help would be much appreciated. Many thanks, Ben
×
×
  • Create New...