Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'exposure issues'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Fuji X Forum

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-S10
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100S
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello please can you help! I am shooting in Manual with Auto Iso. In the main with the fastest aperture and manual shutter speed. In low light I want to use the Exposure compensation dial and sometimes this doesn't seem to work on the C setting, even with pushing the front wheel to toggle to the option to use it.. The exposure isn't changing and in general all my pics are coming out a bit dark. It seems that somehow within the camera the exposure is set too low. What I'm seeing through the EVF isn't the same as the capture I'm seeing on the LCD. I'm new to the Fuji system so would really appre
  2. Hi everyone, This is an issue that I need to understand because the price of the repair is almost the price of the Xpro-2. So I'll repair it myself. The issue result : Black pictures with no visual information in post prod (exposure max with raw files etc.) When this happens ? : in conditions of high luminosity with mechanical shutter What are the settings when this happens ? : -Exposure mesure modes- Every ones (spot, multi etc.) -Exposure compensation- Every ones (+-0, +1, -1 etc.) -Aperture modes- wide apertures but sometimes at small apertures (ev
  3. I recently purchased a new Fuji X100F. It seemed to be working fine with no exposure issues up until one month ago. When I hold up the camera to shoot, the LCD shows a scene perfectly exposed. When I press the shutter down halfway the LCD is sometimes 1-3 stops either underexposed or overexposed, not even close. I have had to use exposure compensation in order to get a properly exposed picture. I know the camera very well and have read the manual several times to look for a clue as to a setting that may be out of whack. I have tried all the different exposure modes. I know these cameras
×
×
  • Create New...