Jump to content
Britman

Memory Full issue

Recommended Posts

Strange one this.

All of a sudden my Lexar and Sandisk cards have stopped working with the XT3. When I turn the cameda on it says memory full, even though I have formatted them both on a computer and in camera. That's 5 cards, only a old PNY card works. What gets me is yesterday I had no issues, today it pops up.

I have even reset the camera to factory hoping that might clear it.

Any ideas on why this might have happened?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What are the sizes and age of the SD cards? Have you tried updating the X-T3 to the latest firmware to see if that fixes your problem? I believe the latest firmware is v.210 (FWUP0019.dat) for the X-T3. Copy the firmware, downloaded from the Fujifilm support site, into the old PNY card that works to update the camera. Let us know if that worked for you. Good luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...