Jump to content
Dlewis33

Image review not appearing automatically in EVF

Recommended Posts

  • With my X-T2, a review of the image has always appeared in BOTH the LCD and the EVF automatically after taking the picture. This is one of the features I love most - being able to review the image immediately without taking the camera away from my eye. With the X-T3, I get the automatic review on the LCD, but NOT the EVF. I can't find a setting to fix this. Can't find in user manual either. Any clues?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I assume you already have the answer to this - you seem to be using a different ViewMode on the X-T3.

If you set ViewMode to EyeSensor then you get image review on either EVF or LCD depending on whether you have the camera up to your eye.

If that isn't exactly what you want then cycle through the ViewMode options until you find one that meets your needs using the little button next to the EVF housing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...