Jump to content

Autumn


merlin
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Posts

    • Thank you for checking, I have just observed the same behavior with the 35mm f/2 - X-S10 with v2.10 chooses 1/100s. I guess I will use the specific minimum shutter speed or simply force myself to use the M mode more. 
    • Can I ask, what type of audio are you looking to capture?
    • Hi All, This is my first post. Hope this hasn't been covered before. I have something I'm trying to figure out on my x100v. I typically have my camera in natural live view with "Preview Exposure" off because I don't like seeing my exposure settings reflected in the image in the EVF. However, it seems that, in this setup, the live histogram no longer adjusts based on my exposure settings... Is there any way to get the histogram to show results based on what the resulting image will be without having the EVF brighten/darken based on exposure settings? With "preview exposure" on, I find it hard to compose-- especially in certain situations when trying to protect the HL's. Thanks very much! Collin
    • Hi all,Second post here would appreciate the input. I just purchased an X-T3 and X-H1.The EVFs on paper are meant to be the same with same refresh rates when in boost mode.The sizes are also meant to be almost exactly the same at 0.50 inches X-T3 and 0.48 inches X-H1 with the same resolution.However the X-H1 EVF feels smaller (bigger black border around the edges) and not as clear. It also gives me eye strain after just a few minutes. (I have adjusted diopter). It feels like its further away if that makes sense?Has anyone else noticed a difference between the EVFs when using them side by side because on paper they are meant to be the same. Perhaps its just this particular X-H1.Thanks,
    • I must have activated the wrong setting because now when I switch to the OVF the white windows stays for a second and then completely disappears. Any idea how to get it back? Thank you all so much. 🙂
×
×
  • Create New...