Jump to content

Several issues with my camera as of late


Recommended Posts

Recently I noticed a few issues with my X-T3.
 
All of the sudden and for no apparent reason, entering the firmware upgrade menu no longer works like it used to, by simply holding down DISP/BACK and turning the camera ON. Now I have to hold  down DISP/BACK, switch the camera ON AND fully press the shutter a few times.
 
Also I recently noticed the camera became REALLY SLOW in waking from sleep. It's usual behaviour is that it would wake from sleep in just a second or two when half-pressing the shutter button. Now it takes several (closer to 10-15) and several full presses on the shutter buton for it to wake from sleep. 

Also, the camera won't power on by simply simply ficking the ON/OFF switch. I have to press the shutter button a few times in order for it to actually turn on. 
 
Any ideas?
Edited by radumitrescu
Link to post
Share on other sites

  • radumitrescu changed the title to Several issues with my camera as of late

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...