Jump to content

Help? Clicking constant (focusing) noise when camera is OFF


ccharu524

Recommended Posts

My camera (X-S20) keeps making a clicking constant noise from the focusing (the focus goes in and out consistently) - when the camera is turned OFF. 

I've tried several lenses (35mm f/1.4, 23mm f/2, 18mm f/2, 18-55mm zoom) and they all seem to have the constant focus noise issue/movement when the camera is OFF (just with varying degrees of loudness) which makes me think there's an issue with the camera body or connection. 

The camera and lens' firmware are all up-to-date (camera body firmware updated via Fuji app a month or so ago), removing the battery seems to make the issue stop (although this isn't the solution), and the constant clicking noise only happens when the camera is OFF (when the camera is ON there's no issue). 

Has anyone run into this issue? Anyone know which this happens? Ideas for a potential fix?

Edited by ccharu524
Clarification to text and add tags
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...