Jump to content
  1. capodave

    capodave

  • Similar Content

    • By JLP
      Excellent Fuji X-Pro2 bundle including the camera body and the original Fuji handgrip   Both items are used but in mint condition and come boxed with original packaging and accessories   This body has no scratches and no dings, almost like new with only 5502 shutter clicks   Expert Shield LCD protector mounted since day 1 on the back screen of the camera.   Red soft release shutter also included (Can be removed if you don't like it)   Camera firmware was updated to the last Ver.5.00   Camera strap and the 2 pieces of leather protection on the strap connectors are NOT included. Original Fuji strap will be included in the box.   BUNDLE FOR SALE AT £785.00 CAMERA BODY ONLY, WITHOUT THE HANDGRIP: £750.   You also have the choice to buy this camera with 1 original Fuji NP-W126S battery or instead with 3 EX-Pro white batteries (EX-Pro white batteries are excellent too). Same price, just your choice if you rather have some back-up batteries with the camera. I will send you a message after receiving your payment to see which battery option you want.   PAYPAL PAYMENT and FREE P&P for EU Countries only








    • By JamesKL
      I bought my X-Pro2 in June, 2016, and I have never updated the firmware. I want to get to the latest firmware. Is the latest version (v5.00, I believe) comprehensive, and upgrade directly to that version, or do I need to load each past firmware version in order and individually?  Thanks for any help you can offer!
      James
    • By Chiskon
      Just got a 2nd hand Xpro2 and I'm having the strangest issue. When I'm filming in full manual with a  mechanical shutter the exposure doesn't change if I set it at 1/8000 SS down to 1/50 SS. If I switch to electronic then the exposure works correctly but I want to use the mechanical shutter to avoid rolling shutter. I also don't hear any noise when using the mechanical shutter. I read the manual and I'm still stumped. I reset the settings to default, changed the display brightness, and turned on an off preview Exp./wb in manual mode and it's still doing the same thing. 
      I'm worried that the mechanical shutter curtain is stuck open and I was sold a lemon but I'm not getting the "turn the camera on and off" error.
      This is my first Fujifilm camera and when I tested it out, I didn't realize it was in electronic shutter mode because of the digital ES noise >.<
×
×
  • Create New...