Jump to content

CplGumby

Recommended Posts

I wanted to see how the X-T1 held up on fast moving subjects like Motocross. I've never shot them before but the camera and lens worked quite well. All images are with the 55-200mm. There was some under 50cc categories racing and they were quite cute! (and fearless!!)

 

Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here…

Simply register for free here – We are always happy to welcome new members!

Link to post
Share on other sites

Here are some more with the 55-200

Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here…

Simply register for free here – We are always happy to welcome new members!

Link to post
Share on other sites

And that's it. Takes a while to upload images this way! :P

Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here…

Simply register for free here – We are always happy to welcome new members!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Posts

    • I had this problem. I toggled between the two image disp options (full screen/small window) for OVF in the menu, and now it works again. 
    • Same here with a x h2s connected to a raveneye, losing the raveneye made my recording stop 😭
    • Welcome, dear visitor! As registered member you'd see an image here…

      Simply register for free here – We are always happy to welcome new members!

       
    • Hey All! I'm new here and desperate! I just upgraded from my XT3 to an XT5 and need tethering advice. A huge part of what I do is tethered shoots and I've been successfully tethering my XT3 with Fuji Tether Pro Plugin to Lightroom for years. It is essential that the software can fully control the camera. First of all it was very difficult to update the existing plugin. You have to remove it and reinstall it,  which doesn't work properly.  In the end,  I had to manually unzip the downloaded update file and enter in the code myself. More importantly.  The update does allow you to focus and take photos but the settings control doesn't work. That's means you can not adjust ISO,  Shutter speed or f-stop with the software. These buttons simply don't work when you click them. Has anybody else experienced this?  Is there perhaps a previous version of the update does work? Has anybody managed to tether with Capture one?  I read there are also bugs. I'm willing to switch systems if it fully works. If I can't fix it I'm stuck with an Xt5 that I paid a lot of money for that I can not use for its intended purposes. 
×
×
  • Create New...