Jump to content

Orange Dot Next to SD Card icon when recording


joe_salty

Recommended Posts

I ran into this issue a while back recording for an event. I noticed on the LCD screen that there was an orange dot located next to the SD card I was recording to. What happened at the time was once that SD card became full, I couldn't record sequentially to the next SD card slot. I can't remember what I did to fix it or what the error read as it was a spur of the moment that required quick action. 

Anyways now both of my cards are empty and I'm running into this issue again. I can't seem to find any help online or anything within the menus, I've tried formatting both cards, changing the sequential settings, going through the manual. Any help would be appreciated :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

  • Posts

    • Agree with jerryy The X-T5 is a recent camera - if you don't have the latest version of Lightroom (or if you have a subscription version and you haven't updated it recently) then it won't support the X-T5 - at a minimum you will need version 6.0 of Lightroom and version 12.0 of Lightroom Classic
    • Hello, with my device, I send the image to the obs with the capture card in 1080p 60 FPS video mode with automatic shutdown mode turned off. After 30-35 minutes, no signal (RGB) error occurs even though the device is on, the device behaves like it is turned off. This is a problem with a device of this quality. It is annoying to encounter this. I wonder if I need to make a different setting on the device. Webcam X application does not work for me. I need to capture the image with a capture card, please help.
    • I believe you need to give more information about what you are doing so that you can get some help. Such as: What computer system are you trying to download the images to, which version of its operating system? Which version of Lightroom? How are you connecting the camera to the computer? Have you tried to put the card in a card reader that is attached to the computer? Information like that. A sad smiley emoji just is not enough. p.s. Welcome to the forum.
    • It is a frustrating problem that placing a Godox flash or trigger on a Fuji camera will not allow the camera to be in anything but TTL mode. As far as I know it is the same for all Fuji cameras, and all Godox triggers except for X1T that reportedly has a firmware that fixes the problem. This thread is a good read: https://www.dpreview.com/forums/post/62565196 Also, please write Godox an email. They need to fix it.
    • Hi, Does anyone know if the "button" function of the front command dial on the XT5 can be turned off?  I have a medical issue with my fingers (deformity) and I constantly hit the dial and activate the button function.  Turning the dial is not an issue.  It's just the darn "button".  Thanks in advance.
×
×
  • Create New...