Jump to content

macro high speed water drop


turgeon
 Share

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Similar Content

    • By hirsebrei19
      Heyho everybody, 
      Since lately I'm a quite impressed and happy owner of the Fujifilm X-T4. Especially the option to power the camera via USB-C and powerbank is awesome for long timelapse shoots. But the playback speed when reviewing the timelapse is annoyingly slow. When I use the front dial I'm able to scroll way faster then by pressing and holding the joystick but, as my finger is limited in size, I have to reposition it and the playback interrupts, ergo no smooth playback. So is there any way to scroll faster through a lot of images? Any menu listing or workaround? For a camera capable of shooting 15fps continuous, it seems like a basic feature to have or am I missing something?
      Thanks in advance & sorry for my bad English
    • By Danny Bates
      Is anyone else having this problem?
      My XT2 works beautifully with my Godox flashes (two AD200s and one AD600) when my shutter speed is 500 or higher. But if I drop the shutter speed below 500, the flashes stop firing.
      I'm using the Godox XPro-F transmitter.
      So what I'm really wanting is "Low Speed Sync" so I can use my Godox flashes at speeds like 1/60, 1/125, 1/250, etc.
      Why I do not suspect the transmitter or flashes
      I can press the test button on the transmitter and the flashes fire I can put the same transmitter on my X100s and shoot at any shutter speed and the flashes fire successfully This makes the XT2 my prime suspect.
      Under the flash function setting menu, I do have Sync Mode set to AUTO FP(HSS) but I've tried the other settings with no success either (and didn't expect those to help anyway).
      I am in single shot mode and not using bracketing or multi-exposure features.
      And it doesn't matter if I manually turn off HSS via the menus on the flash units.
      Do you have any suggestions I can try next?
      Can you see if you are able to shoot and sync at 1/60 using your XT2 and Godox transmitter and flashes?
      Any help or suggestions will be thoroughly appreciated!
  • Posts

×
×
  • Create New...