Jump to content
Sluw

Fall pictures

Recommended Posts

4 minutes ago, merlin said:

Amazing colors, Jerry!

Thanks!

I am amazed at how well the colors turned out this year. It was not looking good for a while, spring floods then extensive drought the rest of the year.

Edited by jerryy

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, merlin said:

Clearly winter is on the way.  Here already for several weeks!

Around here it has been mostly frosty mornings, but winter is moving this way, or so folks say. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • I'm 90% sure it's firmware related. It's far too inconsistent to be a hardware issue. I reached out to Fuji Repair a few months ago and they had not heard of the issue and advised I send it in, but somebody on Facebook said sending it in did nothing.
    • It has to be a problem with the firmware, surely? I'm inclined to send it for repair but because it happens infrequently I'm put off sending it back should they not be able to replicate the issue.  Surely Fuji must be aware of this problem.
    • Yeah, that sounds right in terms of frequency of occurrence. No resolution or even determination of cause unfortunately, just confirmation its quite common in the Facebook group, and its not limited to exposure compensation, but any other front-dial activity 
    • Did you find out any more about this problem or how to resolve it? Im experiencing the same thing.
    • This same thing is happening to my camera. It doesn't happen all the time. Id say one in every 15 times it is switched on. I then have to switch it off then back on again to cure the problem.   Did you manage to resolve the issue or find out why it might be happening?
×
×
  • Create New...