Jump to content

View Mode is not working correctly (FW 1.22 & 1.23)


R3D
 Share

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Hi All,

Hope that some encountered that problem before and can help.
I get my X-T4 a few weeks ago with FW 1.17 and it seemed to work correctly but just for the sake of having most up-to-date version I updated to 1.22). 

After the update my fav view mode ([EYE SENSOR] + [LCD IMAGE DISP.]) is corrupted. It essentially keeps the LCD on whenever eye is away from EVF.
Image preview is set 1.5 sec and is displayed correctly only on LCD screen. I set the LCD do info screen but it's not really how I'd like to have it working. 

I was hoping that 1.23 will fix it but unfortunately no change after yesterday's release. 

Thank you in advance! 
R. 

 

Link to post
Share on other sites

On 10/12/2021 at 2:34 AM, Choccy said:

Yup its an known issue that was developed at 1.22 meant to be fixed with 1.22 and people had mixed experiences 

Thanks a lot! 
Is there anything like official list of known firmware bugs? It'd be good to be aware of unexpected "features" that may pop out ;)
 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...