Jump to content

X-S10 with canon lenses


malsawm
 Share

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Hi everyone. I just moved to fuji from canon system.

I am currently using canon lenses with my x-s10 using viltrox EF-FX2 adapter.

I am facing one issue, while using canon lens 50mm f1.8 with the adapter, and shooting video, the video output was extremely shaky, as if there is no ibis.

In the setting, I had the ibis on, as well as IS boost on.

Does the ibis work well with adapter? Or am i missing some setting?

I would love to use my  old M42 lenses with this camera, but now i am in doubt

Link to post
Share on other sites

On 9/20/2021 at 12:09 PM, Greybeard said:

Do Vitrox claim that IBIS works with their adapter?

IBIS does work with the Fringer adapter for supported lenses (except long telephotos)

i havent seen any such claims, 

WIll check out fringer adapter. 

thanks

Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...