Jump to content

X-T3 two Android smartphones paired via WIFI - issue


Lukas 108
 Share

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Hi :)

When I pair first smartphone (LGG6 Android 9.0) with X-T3 camera, all works fine.  But when I try to pair second smartphone (also LGG6 Android 9.0) It can't connect via WIFI in app.  Wifi connection is active, but can't run "Live view shooting" nor "Import images selected to app".  There is only connecting and nothing happen. Firmware is 4.10.
After reset WIFI settings in camera again is possible to work with any first paired smartphone.  

Is it possible to work with more than one smartphone via WIFI with this camera?  Any idea, anyone had that issue? 

Thanks

 

image.png.a3a9b41fa3b656d16332d9057047b324.png

 

 

Edited by Lukas 108
Link to post
Share on other sites

2 minutes ago, Olaf W. said:

IIRC you have to change the smartphone connection if you‘re connecting ro a different device.

Hi. Im not sure what you mean.  What smartphone connection?  I connect to Fuji X-T3 WIFI hotspot from both Android devices.  Of course, not at the same time. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...