Jump to content

Streetphotography (open thread)


Mehrdad

Recommended Posts

II wouldn't say that. I'd say the title is very unfortunate, not because I am shocked but because I firmly believe a phtograph's interpretation should be up to the viewer, it's not the role of the photographer to tell people how they should interpret it. Something like Street Name - Year would be much better imo. I don't like titles that are oriented because they seem to imply the viewer is not intelligent enough to make a link on his own about what's happening, so he needs the help of the pohotgrapher to explain him what it's about.

 

 

Interesting point. I, sometimes, keep thinking about a title to put on my shots, because I feel weird about leaving the camera file name.  Never thought of just putting the location and letting the view figure out whatever they want.

Link to post
Share on other sites

Thank you citral. Bilbao, Spain.

Where they built the Guggenheim museum

 

attachicon.gif2013.06.07_unbenannt_166-Bearbeitet_Snapseed.jpg

 

sorry for the OT pic

 

Beautiful Shot!! Planning to go there in september! What lens did you use on this shot?

 

10mm with the 10-24, beautiful.  Just checked on your site.  I can't seem to find a way to delete the post, so I just edited with the info :-)

Edited by marcelo_valente
Link to post
Share on other sites

Nepal with the Xpro-1

 

10341449725_aa9e75fabd_h.jpgLook out over Bhaktapur by Manolo, on Flickr

Hi,

 

excellent shot and perspective! 

But please allow me a little criticism concerning the image processing: the sky is obviously darkened a little bit sloppy and as a result of this the transition between sky and the wooden beams in the foreground shows a pretty visible white edge... The same with the hills in the background: towards the houses you forgot to ad polarization or what ever you used. I think a little bit more editing of this stunning pic and will be perfect! 

 

 

Sadly this place probably doesn't exist anymore due to the earthquake.... Bhaktapur was hit pretty hard. I wish all the best to the Nepalese people!!! 

 

Cheers

Harry Angel 

Link to post
Share on other sites

14701143783_988a6c6fee_c.jpg

Hiding the wide-angle? Failed! by KwyjiboVanDeKamp Oh sorry, this isn't a Fuji cam shot. Hope you still like it.

 

14611620726_eb4bf31ab4_c.jpg

Black & white night snack by KwyjiboVanDeKamp, auf Flickr

 

16199598611_ed99c914c3_c.jpg

Tomatoes by KwyjiboVanDeKamp, auf Flickr

 

16305232318_947ea21e4e_c.jpg

Roaring by KwyjiboVanDeKamp, auf Flickr

 

15329344629_762232d8d0_c.jpg

Through the flames by KwyjiboVanDeKamp, auf Flickr

 

15302437208_786997fa51_c.jpg

Workin' by KwyjiboVanDeKamp, auf Flickr

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Ha yes it is!  Are you using an X-T30 or just similar? Thanks.
    • Well hmm, on my camera that is how it works without (and with) large indicators turned on, which, is probably a good idea, since being able to see the scene is a good thing.
    • jerry, I think I understand after reading the post above by FX Admin ... the message warns me that, when CL / CH and ES or ES + MS are enabled, the camera will not focus on each shot thanks anyway
    • Hi all guys, a few months ago I sent this camera for repair because the r-dial command was broken (purchased in March and used 3 times), the assistance service took about 1 month and a half to repair. Yesterday after some time I used this camera again and ... same problem the command broke again 😭. Now I think I will no longer send her for assistance, I ask if anyone had the same problem as me and how they solved it or if they found a way to configure shutter speeds.
    • Were you trying to set the ISO above 6400? The display says you have the mechanical and electronic shutters both turned on, but if I am remembering correctly, to go beyond ISO 6400 on the older X-Ts, you can use only the mechanical shutter. On the newer models, that limit is raised to 12800, and may be higher on the X-T4 and  X-S10.
×
×
  • Create New...