Jump to content
Sign in to follow this  
Abhishek Srivastava

What went wrong here?

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

I purchased a cheap remote flash trigger and a flash from Amazon. I also got a white umbrella. I mounted the flash behind the umbrella and put the exposure to -2 (to compensate for the flash because its not TTL). All my photos came out like this

I can 100% assure you that there was no vertical divider in the room. 

Why did half the photograph go completely dark?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Posts

    • Jonno, I picked up my X-S10 yesterday and like you had some concerns regarding focus modes. My previous camera was an EOS M5 and I used auto focus but when I wanted to lock the focus I was able to press a button and go straight to Manual focus mode. I wanted to replicate this ability in my new camera and have found a solution. I have set the camera to Back Button Focus. I now press and release the AFON button for single auto-focus, press and hold the AFON button for continuous auto-focus and whe
    • I wear the X-E2 on a neck strap, cross body, under the left arm ~ so, for me, the 27mm makes that camera almost unnoticeable...but, with the Fujicron 35mm f/2, I'm much more aware of the camera.  And...I'm discovering that my dominant (right) eyes tends to "see" in 40-43mm, rather than in 52-53mm.
    • I have not found a way to access the extended ISO range on my X-T200, whether I am in normal or fine image mode and there is nothing anywhere else on the web that addresses this. Perhaps you got this confused with a different model of Fujifilm camera and this is not actually a feature available on the X-T200?
    • Best cooking video ever.  Even a Bob Ross apperition.  I may try making this myself. Best, Don Barar
    • Interesting. I'm on firmware 1.01 for X-S10. X Webcam 2 doesn't detect the camera. But X Acquire does and I can save camera settings to a file. I also have an X-T200 and a6400. With X-T200 the :regular webcam works and but definitely not compatible with X Webcam 2. Even on a newer, clean-install computer, no luck with X-S10 and X Webcam 2. 
×
×
  • Create New...