Jump to content
Ra_

Shutter speed control in Fuji xt200

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

How do I change shutter speed in Fuji xt200.

I'm not able to setup shutter speed even in manual mode.

Edited by Ra_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • It might be quite subjective to tell yes or no. I have no problem to use 16-55mm on my X-E2 just use shoulder strap instead of wrist one.
    • Hey again, I just took matters into my own hands and found a great and simple fix. Looking at videos online I see that there's no spring in that latch, instead it seems to hold on by friction. I also took it off the grip to check if there's anything I'm missing (4 screws to take off cap, 1 screw to take off the latch). There's really no space/design for a spring mechanism (see photos). However I realized that underneath the latch there's a bigger recessed pocket. For a quick test I took some p
    • I fixed it with a piece of tape. I guess I ll have to talk to Fuji customer service and ask for a replacement.
    • Hey, I just made this account just to add that I also have the same problem with mine. I never saw a spring or something that sort fly off. In fact I don't even see where one could be located on this tiny latch. How can we repair this since it's irritating handling the grip this way. The sound alone this flappy little latch makes is so annoying.
    • Hello, I just upgraded from a X-T2 to a brandneue X-T4 and compared to my old camera the lens release button feels just a little bit stiff/not so easy to press when a lens is mounted. without a Lens mounted the button can be pressed seemlessly. May I ask if that‘s normal?   thank you!  Marco
×
×
  • Create New...