Jump to content

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Hello Everyone, nice to meet you all. It's my first time posting in Fuji  X Forum.

Just wanted to say I moved from Sony full frame mirrorless system to Fuji X-T3 because I am mainly a video shooter, and XT-3 is an incredible system for me, and I am so happy with its codec and color (and lens), but it turns out that my XT-3 also shoots incredible still photos as well! 

And so I have been shooting stills, and since I'm a video shooter first and foremost, I made a timelapse video that I would like to share with the fine people here.

Where would be an appropriate place to upload a link to the youtube video of the timelapse on these forums? 

The subject is landscape.

Thanks, and I'm looking forward to checking out more awesome shots everyone has been taking with their Fujifilm cameras!

Edited by advection_gaze
Link to post
Share on other sites

Hi Olaf,

 

Thank you very much for the warm welcome and for the suggestion for putting the link in this thread.

This is the YouTube link to the timelapse. I Used XT-3 with 18-55, as well as an adapted Asahi Takumar m42 lenses (Fujifilm works really well with adpated lenses, especially m42). And edited on DaVinci Resolve. Thanks for taking a look!

https://youtu.be/gOdpKiTMzFg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

    • By hirsebrei19
      Heyho everybody, 
      Since lately I'm a quite impressed and happy owner of the Fujifilm X-T4. Especially the option to power the camera via USB-C and powerbank is awesome for long timelapse shoots. But the playback speed when reviewing the timelapse is annoyingly slow. When I use the front dial I'm able to scroll way faster then by pressing and holding the joystick but, as my finger is limited in size, I have to reposition it and the playback interrupts, ergo no smooth playback. So is there any way to scroll faster through a lot of images? Any menu listing or workaround? For a camera capable of shooting 15fps continuous, it seems like a basic feature to have or am I missing something?
      Thanks in advance & sorry for my bad English
    • By Ned_Sayer
      I Just got a Fuji X-T3 from Amazon Warehouse deals, and the button feels off... 
      I used a X-T1 and have a X-t2 and they both feel very different to the X-T3.
      I made a video to ask if this is how the X-T3 works or if I got a "faulty" unit. 
       
       
    • By Tariq Seedin
      Got up one morning and saw the sky this colour.
    • By vitalion
      Hello all.   i have found several threads on various forums and grops for this issue but mst of them are more than 12months old. I am having some trouble with my X-T3 and I am looking for some help or suggestions. As i have found online this is issue its called “camera locked up” Out of the blue the camera freezes. The LCD would still be showing a live view, but the entire HUD would disappear. The camera would not respond to any buttons being pressed. Even switching it off wouldn’t work. Additionally, the orange LED light is on and not going off or going into green. The only way to recover control was to literally pop the battery out and put it back in. I am shooting on single mode not CL or CH. Compressed RAW and Fine JPEG   setup: X-T3 with 18-55 kit lens (less than two months old from my local fuji reseller) Original Fuji battery Latest firmware for both the body and the lens SanDisk 64GB Extreme 90MB/s (picture here. I had it from a 60D canon)                   I have reset to factory settings tried another lens as well. Reinstalled the latest firmware via SD Card. SD card format on camera.   to be honest i have not identify any pattern for the issue. it happens randomly and in various lighting and temperature conditions     Any suggestions or possible solutions will be appreciated. Thank you !
  • Posts

×
×
  • Create New...