Jump to content
zobskewed

XPro3 1.1.0 firmware and iOS 14

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Having just updated to iOS 14 and XPro3 firmware 1.1.0 I can’t seem to connect to the camera anymore. Bluetooth connects and I’m prompted to join the WiFi on the camera but then it just spins and spins. Is anyone else having trouble with this?

note: I’ve tried all the standard diagnostic techniques here. Restarting devices. Re-pairing. Nothing seems to resolve the issue. 

Edited by zobskewed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes. I re-paired, etc.

After much fiddling it did begin to work again - we’ll see if it continues as nicely as it did before. I suspect updating firmware on both devices may have confused it in some way. I can’t say what one thing I did to make it work again though. 

In any case - something to be aware of for those updating. 

Gotta love computers 🙂 Thanks for the response. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

All I can say is I had the screen open on the camera and when the camera was realizing it was supposed to connect I pressed a few random buttons. I don’t know if canceling and going back in did it or if I had to confirm something. The wording is kind of hard to understand on those screens on the camera itself. But after messing around with it like that for a few minutes I heard the familiar shutter sound meaning it was about to connect to the iOS device. So far it has been working fine just like before the update. I hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had the same issue. What worked for me after a lot of "fiddling" was to do RESET WIRELESS SETTING on the camera and deleting all bluetooth devices connected (for sure you iOS device you are trying to connect), changing the name of the Camera in the Genaeral Settings and same on the app of the iOS device: "Reset APP settings".

By then adding the camera again in the Remote app, doing the pairing procedure, and so on, it started to work again like it used to !

Hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...