Jump to content

10 month old X-Pro 3 won't turn on


Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

Bought my X-Pro 3 from B & H last November (2019). I haven't even taken it out from the house all this time, so no photo shoots. I rarely power it up. 

Still on the 1st battery, but a couple weeks ago, I powered it on just to check the status, and it flashed low battery icon, then shut off by itself. 

I plugged it in last night to charge (odd, that the charge light is green? Thought it would be red until completely charged). Today, the camera wont power on.

I tried the trick where you remove the battery while the power switch is on, then put the battery back in, but no luck there. 

 

Dead circuit board? How does a camera crap out when it is never used? 

Does anyone have any suggestions, other than shipping it in? Do battery chargers work better than the USB cable route?  

 - Thanks.

Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...

Any update on this issue? My xpro3 was purchased earlier this year, still under warranty. But I cannot turn it on at all. After a shoot last Saturday, I left it on its shelf and picked it up to shoot this morning: totally unresponsive. Tried 4 different Fuji batteries all charged. No luck. Any suggestions would be much appreciated. Thank you. 

Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...