Jump to content

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

So I've been loving my X-A2 for a while now with no issues, but recently it's been turning off without warning. Using the lens it came with (16-50) and nothing's happened to it to note, like dropping.

After fiddling around a bit, I found that it turns off when I press down on the power switch (specifically on the groove at the front part of the switch). So it'll be turned on and operable, then I press down the power switch (switch slightly moves down / clicks I don't think it used to do that) and turns off.  Sometimes it'll turn back on by itself, but often it'll stay turned off even though the switch is in the 'ON' position. I'll have to flick the power switch a few times before I can brielfy use it again.

Its been really frustrating having to deal with this reset loop when it happens. Has anyone experienced this and have any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...