Jump to content
Daniele

Purple line on GFX50R sensor

Recommended Posts

Posted (edited)

Advertisement (gone after registration)

Yesterday night has been the first one since in Italy I was able to come back again to make photos.

Just before the lock down I purchased the beauty gfx50r, but yesterday night shooting the milkway I've noticed something that has scared me!

At 1600 iso with and exposure of 20 sec (NR long exp. set off) I got that massive purple band  on the bottom of the sensor 🥵Honestly I'is the first time that I see an hot area like that in a camera, I was wandering if someone else had the same experience as I'm a bit worried...

Thanks for your help

Edited by Daniele

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would check in with fuji suppport in your area but to me, and I'm no expert, it looks like Like leakage -- of which there should be NONE.

I've shot with the 50R uptimes o ISO 6400 and have never seen this.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Daniele, I just found your post, I have the same strange purple stripe on my 50s, I send it to Fujifilm they changed the processor but nothing changed. Did you find any kind of solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...