Jump to content

XT4 - Multiple exposure?


Recommended Posts

  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Right now, zooming in and out of a photo in Playback mode is controlled by rotating the rear command dial. I am always inadvertently pressing the dial while rotating it which resets the zoom. Very frustrating to say the least.😬 Can this function be changed to a button? I could not find an answer to this in the manual. Thank you. Bob
    • Bluebonnets! X-T30 XC 50-230  
    • Hi everyone, Just bought my first prime for my X-T4, the XF 23mm f2. However, autofocus doesn't seem to work? The autofocus square frame just sits in the top left corner of the scene no matter what's in the shot, it never moves, automatically locks onto, or hunts for subjects, I have to move it manually. Any idea why this might be? I've spent a lot of time Googling and can't find anything. I've never owned a prime lens before so maybe I'm being stupid. Thanks!
    • For Leica, it's not bad at all actually. Considering that, for such price, you have the Summilux 28mm f:1.7 ASPH. with it. If one looks in the Leica M-mount Summicron 28mm f:2 ASPH., the lens alone is already at $5k and the Summilux 1.4 is at $7.5k (see screenshot below). So for both body and the Summilux at less than 5k EUR, that's pretty decent price when you have a FF sensor, 47MP ... I don't know about the digital Leicas but i owned and M6 and Summicron 35mm before. The colors shot with Fujifilm Sensia were above my other brands' lenses. The black and white came out really nice too.
    • I just bought brand new 50-140 lens and aperture ring doesn't show correct numbers. I set the ring at ie. F4 and my X-T3 shows that aperture is 3.6. When i set lens to A then the aperture works as it should with front dial. Did i just bought bad copy of the lens?
×
×
  • Create New...