Jump to content

X pro 3 electronic noise when first turned on?


Recommended Posts

When I turn on my x pro 3 I can hear a slight electrical sound coming from within the body.  If I switch to OVF it stops.  If I switch to EVF it starts again.  It's a very slight electronic sounding squeal.  It's difficult to describe.  After a few moments, it stops and will not resume until I turn the camera off and then back on.  Any experience with this?  Or any idea what it is.  It is not coming from the lens.

I will check tonight to see if my software is up to date.  

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Welcome to our forum!
    • Hi Chris, I've had the same experience with my 15mm 4.5f Voigtlander. VERY soft images outside the center, moved on to the Fujinon 18mm 2f and perfectly happy. Cheers,
    • mornin' every one,  New to the forum and the X system. Camera collector since the '90s. I've been swapping old "analogic" stuff for "old" digital stuff. So I ended up with a X-T1 and a X-Pro1, with 27mm and 18mm (small ) and a few adapters to play with the Legacy lenses. Still adapting to the mirrorless ecosystem 😞 Meh...!
    • I am thinking of adapting my sigma 17-50 f2.8 canon ef-s lens on Fuji xt3 via a viltrox speed booster. My biggest confusion is that will this effect focal length and light gathering of my lens?  An speed booster does so when adapting full frame lens on APS-C bodies. But what if I want to adapt an APS-C Lens on another APS-C body via an speed booster? 
    • Hi Jozzef, same with my one. The pictures at 16mm are not as sharp, as they should be. I given the lens back. Others say it is a good universal lens. Maybe some has problems from production side? 
×
×
  • Create New...