Jump to content
Sign in to follow this  
Ronnie H

My new X-Pro3 won’t focus

Recommended Posts

Advertisement (gone after registration)

There seems to be an intermittent fault with my new Camera which refuses to focus at all and the focus square displays in red with AF! In red next to it. I have tried this with a couple of lenses, the focus set to ‘S’ and no amount of pressing the AF-L button helps. What could I be doing wrong?
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Ronnie H said:

There seems to be an intermittent fault with my new Camera which refuses to focus at all and the focus square displays in red with AF! In red next to it. I have tried this with a couple of lenses, the focus set to ‘S’ and no amount of pressing the AF-L button helps. What could I be doing wrong?
 

 

My mistake. The AF range limiter was on!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...