Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'xt200'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Fuji X Forum

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-S10
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100S
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Has anyone experienced this with their Fujifilm X-T200 camera? My X-T200 is exactly 1 month old today and today I noticed an oil buildup around the bottom of the dial on the shutter release button and also around the bottom of the dial near the on/off button. This camera has never been used in harsh temperature/environment and stays in a dry box when not in use. The battery is also not being charged in-camera. What could this be? Will this badly affect or fry internal parts? Anyone with a similar problem/experience? Thanks.
  2. I recently got X-T200 and has been wondering how to get the extended ISO range written in the specifications on the website. It says the camera has native ISO range of 200-12800 and has extended ISO range of 100-51200. But I cannot find anywhere in the menus and settings where to get that extended ISO range. I assigned ISO selector function to my function dial but I can only select the native ISOs. Is the extended ISO feature lacking the current firmware and will it be included in the upcoming firmware?
×
×
  • Create New...