Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'purple'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Does anyone know why this is happening and how to fix it? For some reason, some of my images are turning purple and it's not fixable just by clicking on reset in lightroom develop or in camera raw photoshop. The preview of the images on my camera are normal but when I import them to lightroom or camera raw they do this. I tried resetting the images, applying all the setting to 0 or balanced, copy and pasting presets applied to other images that were not purple and all that did was apply the presets over the purple tinted image. I also sent the raw file to a friend thinking that maybe it was my adobe but he got the same problem. I'm using lightroom cc 2015.9 and camera raw 9.9 I've posted a link to a raw file if you guys would like to open the image and give it a try https://drive.google.com/file/d/0B-M3KcTQibo7Zjc2MllxMWJPTFU/view?usp=sharing Thanks
×
×
  • Create New...