Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not working'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Fuji X Forum

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T5
    • Fuji X-H1 / Fuji X-H2s / Fuji X-H2
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-S10 / Fuji X-S20
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E4 / Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A7 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100 / GFX 100S / GFX 100R
    • Fuji GFX 50R / GFX 50S / GFX 50SII
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Categories

  • Fuji X Cameras
  • Fuji X Lenses
  • Fuji X Accessories

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hello! On November 3, 2021, I bought the Fujifilm X-S10. On Sunday, October 29th, I had a problem. The camera opens but no indicators appear on the screen. No button works and I can't turn it off. I have to remove the battery for it to turn it off. I bought the camera in Greece, where I live, from a store that supplied it from the official Fujifilm dealership in Greece. I emailed the official Fujifilm representative in Greece and they told me that the warranty lasts only one year from the date of purchase(in the Greek State). In other words, the warranty expired on November 3, 2022, while I still haven't completed two years. I mailed with courier the camera on Monday to the store where I bought it and they received it today. They will send the camera to the service of the official representative office in Greece. They will definitely ask me for money to repair it. It is possible that they will send it somewhere in Europe, for repair. In European countries how long is the fujifilm warranty? I was informed that it is two years. Do you have personal experience to inform me? Thank you for your interest.
  2. Hello everybody. I am new here. I switched to Fuji from Panasonic and Blackmagic. Quite happy, but I have a big issue with the XF 10-24. Please see the attached video, the issue starts at 3". Any idea?
  3. None of the functions on my Fuji X-T3 work when the DJI Ronin SC is on. I can’t change the shutter speed, ISO, aperture, etc. The Ronin SC works fine but once it’s on, the camera stops functioning. When I press the record button on the gimbal, it locks focus but doesn’t take a picture. I have to hold down the record button on the gimbal for 3+ seconds for it to work. The camera screen even dims after a few seconds as if it’s not in use.I've tried doing a Shooting Menu Reset and Set-Up Reset on the camera. The connection mode is set to USB Tether Shooting Auto. I've tried removing and replacing the lens, battery, and SD card. Everything has the latest updates. The USB-C cables are plugged in properly and all the way. Has anyone had this issue and knows how to solve it?Ronin SC Firmware: 1.5.0.40Ronin App Version: 1.4.5(1451)Fuji X-T3 Body Version: 4.00Fuji 16mm 1.4 Version: 1.01
  4. Hi guys, Before I'm taking my XT3 for repair, making one last check: My ISO dial apparently stopped working - the ISO level is on 320 and turning the dial just won't do anything anymore. Also, tried to set the command dial to change the ISO with no luck, and I'm pretty sure I've adjusted everything correctly in the menu. The only time the ISO DO change is when I put the camera in F-LOG, then it changes to 640. Any ideas? I'm pretty lost here.
×
×
  • Create New...