Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'locked'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Fuji X Forum

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-S10
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100S
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello all. i have found several threads on various forums and grops for this issue but mst of them are more than 12months old. I am having some trouble with my X-T3 and I am looking for some help or suggestions. As i have found online this is issue its called “camera locked up” Out of the blue the camera freezes. The LCD would still be showing a live view, but the entire HUD would disappear. The camera would not respond to any buttons being pressed. Even switching it off wouldn’t work. Additionally, the orange LED light is on and not going off or going into green. The only way to recover control was to literally pop the battery out and put it back in. I am shooting on single mode not CL or CH. Compressed RAW and Fine JPEG setup: X-T3 with 18-55 kit lens (less than two months old from my local fuji reseller) Original Fuji battery Latest firmware for both the body and the lens SanDisk 64GB Extreme 90MB/s (picture here. I had it from a 60D canon) I have reset to factory settings tried another lens as well. Reinstalled the latest firmware via SD Card. SD card format on camera. to be honest i have not identify any pattern for the issue. it happens randomly and in various lighting and temperature conditions Any suggestions or possible solutions will be appreciated. Thank you !
  2. Hi! I got my new 100T yesterday and I was trying to setup the wifi settings today when I got stuck on the same screen buffering endlessly. I can't get out of the screen, nor turn off the camera and back on. What's happening ? Is there something wrong with the camera unit I received ? Is it defective ? And what can I do to resolve this ? It's been half an hour, and it's still locked on that buffering screen.
×
×
  • Create New...