Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue on my camera fujifilm'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Fuji X Forum

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-S10
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100S
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, I'm having some weird issues with the Fringer EF-FX Pro II on my Fuji XT3 and I hope someone can help. When using the adapter with my Canon and Sigma lenses the image on the camera LCD is not showing the correct depth of field for the selected aperture unless I half-press the shutter button. The dof in the image remains wide open unless I half-press the shutter. The exposure of the image is shown correctly and changes accordingly when changing the apertue on the lens, the aperture numbers on the screen also indicate the correct selected f-stop, but the dof in the image remains shallow, as if the lens is wide open, unless I half-press the shutter. Half pressing the shutter also no longer affects the focus of the image. I'm shooting in S mode with settings full manual- ss, iso, aperture. I've formatted the camera, updated to the latest firmware in camera and adapter (1.7) and the issue still persists. Is this there a menu fix I'm missing here? Has anyone else experienced this? Or is this possibly a Fringer issue? Thanks for your help! D
  2. Hi all i have issues in my camera FUJIFILM XA3, i need your solution to repair my camera you can see in my attachments Because in my camera, available red warning in the screen how i can hide warning on my camera? Please help me get rid of
×
×
  • Create New...