Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'firmware 3.01'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Fuji X Forum

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T5
    • Fuji X-H1 / Fuji X-H2s / Fuji X-H2
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-S10 / Fuji X-S20
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E4 / Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A7 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100 / GFX 100S / GFX 100R
    • Fuji GFX 50R / GFX 50S / GFX 50SII
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100VI / X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I use X Raw Studio 1.20.0.0 on MacOS and X100V with the latest 3.01 firmware. When I open a folder having a .RAF files created with older firmware (2.13, 3.00). Everything works as expected. The camera connects and I'm able to convert raw files. When I open a folder having a .RAF files created with 3.01 firmware, the app often crashes or shows "waiting for camera to connect" in the upper left corner. Also camera crashes as well, I'm not able to switch it off with the normal on/off switch, I have to remove the battery. Is there any solution for this issue?
  2. Hi, I use X Raw Studio 1.20.0.0 on MacOS and X100V with the latest 3.01 firmware. When I open a folder having a .RAF files created with older firmware (2,13, 3.00). Everything works as expected. The camera connects and I'm able to convert raw files. When I open a folder having a .RAF files created with 3.01 firmware, the app often crashes or shows "waiting for camera to connect" in the upper left corner. Also camera crashes as well, I'm not able to switch it off with the normal on/off switch, I have to remove the battery. Is there any solution for this issue?
×
×
  • Create New...