Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'external monitor'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Fuji X Forum

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-S10
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100S
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I just got a FEELWORLD 7" IPS 4K HDMI Full HD 1920x1200 On-Camera Monitor FW760 to use with my Fuji X-Pro2 After trying to make it work and also try to find some info online for more than 2 hours, I’m now starting to become really frustrated by this thing so I do believe it is wiser and the right time to ask online. The external monitor is connected to my camera by a HDMI cable (Normal from the screen to micro on the Fuji X-Pro2 port). When I use the play back function to see my images recorded on the SD card, they are showing on the big external monitor and all controls from the camera seems to work well (zoom in and out, moving to next image,…) but the trouble is when I want to use the external monitor on Live View… Then, blue screen with the HDMI mention on the top right and a permanent “No Signal” message centred on the screen. I’m not interested in making videos but as I was trying to make this screen working, I tried a video and same thing… Showing up on the external screen when playing back but not while recording on live view. As it works very well (awesome colours and very sharp view) on play back mode, I guess the cable connection is good and I must miss some setting(s) to be changed on the camera itself. I checked everything on the camera menus but can’t find what’s wrong. Any help would be greatly appreciated Thank you
×
×
  • Create New...