Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clutch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Fuji X Forum

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-H1 / Fuji X-H2s
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-S10
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100S
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Product Groups

  • Widgets

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello I have a X-T10 and recently bought the XF 14mm f2.8 R lens. Beautiful lens. As I have watched, read in blogs, and in the lens manual, this lens is supposed to turn the camera from Auto Focus mode to Manual Focus mode when pulling back the focusing ring/clutch. If I have the camera in “M” (Manual) mode, the lens will NOT work in Autofocus mode, but if I have the camera in either “S” or “C” (autofocus) mode, then the lens will work in Autofocus mode and furthermore, if in the same “S” or “C” (autofocus) mode and I pull the focusing clutch back, the camera will be automatically turned into Manual mode. That feature is not working, and this is the second copy of the lens since I had to return the first one because of the same problem. Is there any setting in the camera that I am missing? Please advise. Thank you all in advance. WideSpace
×
×
  • Create New...