Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'broken'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. So my V6II Cactus trigger just broke. Turns out the power switch is garbage. While I was fixing the power switch I figured I would try fixing the loose fitting shoe mount. I found that the screws in the mount are too loose and that once apart I could access and tighten them. This solved my fit issues. I wrote a quick post about it here if you want to see the pictures. http://brett-martin.com/2017/12/12/fixing-the-cactus-v6ii-flash-transmitter/ Unfortunately after seeing how the power switch is constructed I don't think I can keep using the Cactus system, even though I just got HSS working. Going to try out the Godox system as they have a huge range of options from a tiny on camera flash to huge monoblocks that all work with Fuji.
  2. I purchased my X-T2 in January and instantly fell in love. One of my favorite features was its use of buttons and dials along the camera for quickly changing settings rather than going through the menus. Along with the physical features of the camera I was also blown away by the auto focus Fujifilm was able to develop for this amazing camera. I use AF almost exclusively and with that I was using the Focus Lever (Focus Stick) quite often as well. After a few months with the X-T2 I noticed an issue with my Focus Stick, it would no longer go in the upward or up-diagonal directions. I kept using the camera for events and shoots I needed it for, working around the limitations I'd found and hoped that with the software updates to come my problem would be fixed. After downloading both updates it seems my issue is still present. I've searched a few times to see if anyone else has had this issue but haven't found an answer and instead was met with frustration. I'm hoping someone here can help me as Fujifilms website has also been of no help to me.
  3. I'm just getting into photography, bought my first mirrorless today. Snagged an X-T20 kit with the 18-55mm from a local shop, and I was super stoked. The store is very reputable. I was using the camera for a few hours tonight and it was fine, but then randomly after changing it to High Performance mode, I was using the touch screen to focus, and the camera locked up with the green focus light blinking with the LCD still working. Even flipping the on-off didn't shut down the camera, and I had to remove the battery in order to turn it off. Now the camera does this every time I even try to focus, whether it be pressing the shutter release or touching the screen. Sometimes the screen completely locks as well and other times the screen + sensor is still active but locked. Nothing seems to resolve the issue: I have reformatted the SD card, reset all the settings I think I am able to, and nothing seems to change. I'm quite frustrated. I had updated all of the firmware (body + lens) before ever using the camera. Any ideas on what the issue may be??? I feel like my best bet is to just bring it back to the store, but this was their last kit, so I'm pretty bummed.
  4. Hello, My shutter has been stuck at 1/500 and I can't change it. I can move the shutter wheel, but shutter in camera doesn't do anything. I have been trying rotating wheel in front but that doesn't help. Anyone got any experience with this ? thanks.
×
×
  • Create New...