Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'battery issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi everyone, I just bought recently a used Fuji X-T2 (2 years old) with very few shots (the camera is in like new condition), the camera is perfect for my kind of use (as a hobby) but I came across with a huge problem: when the battery is at 80% or less and using the mechanical shutter, after pressing the shutter button to take a photo the camera goes completely black on the LCD and EVF and freezes. I can't even turn off the camera and need to remove and replace the battery. It just crashes every single time I try shooting with mechanical shutter. Using the electronic shutter the camera works normally. Using the mechanical shutter, the camera works perfectly only when the battery is fully charged. Both firmwares (Body and Lens) are updated with the last version available. Please, if anyone could tell me something about this problem I would appreciate that!
  2. Good day x users.. The left side battery in my XH1 battery grip shows an empty red icon on my camera knowing that my batteries are fully charged. I have reattached and cleaned the connectors of the grip and reset all the settings in my camera, and still the L side battery is showing empty an empty icon. I have had re installed v 1.2 firmware update considering if it may affect the empty battery. I have tried swapping the batteries but none of these are helping. All batteries that I'm using are original fujifilm batteries. Any idea what could this be? Thank you
×
×
  • Create New...