Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'XA10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-H1
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100R
    • Fuji GFX 50S
    • Fuji GFX 50R
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi everyone, I'm new to Fujifilm, and not a professional. I bought XA10 on January. There's noise on my camera's LCD while I'm trying to take photos, but when I already took a shot, the result is clear without noise. I mean the results are always clear, but then every time I go back to LCD screen for taking pictures, the noise comes out. Is Fujiflm LCD's normaly like that ? And I've noticed also that my LCD is moving slow, like slow respond while moving. FYI : I bought it January, February my camera fell down from my bag and I broke the LCD. I brought it back to Fujifilm for get it fixed and already fixed. But then the selfie mode didn't work, so i brought it back to Fujifilm Service Center for get it fixed. And it also already done, but the problem is like what I said above. I just want to know is Fujifilm XA10 LCD are normally like that (even before it fell from my bags but i didn't notice ), or there's something wrong with my LCD ?
×
×
  • Create New...