Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Help'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Fuji X Forum

  • Fuji X News & Rumors
    • Fuji X Rumors & News
    • General Discussion
    • Newbie / Self Introduction
  • Fuji X System
    • Fuji X-T5
    • Fuji X-H1 / Fuji X-H2s / Fuji X-H2
    • Fuji X-T4
    • Fuji X-S10 / Fuji X-S20
    • Fuji X-T3 / Fuji X-T30
    • Fuji X-T2 / Fuji X-T20
    • Fuji X-T1 / Fuji X-T10
    • Fuji X-T100 / Fuji X-T200
    • Fuji X-Pro 1 / Fuji X-Pro 2 / Fuji X-Pro 3
    • Fuji X-E4 / Fuji X-E3 / Fuji X-E1 / Fuji X-E2 / Fuji X-E2s
    • Fuji X-M1 / Fuji X-A1 / Fuji X-A3 / Fuji X-A5 / Fuji X-A7 / Fuji X-A20
    • Fuji X Lenses
    • Adapting lenses to Fuji X
  • Fuji GFX Forum
    • Fuji GFX 100 / GFX 100S / GFX 100R
    • Fuji GFX 50R / GFX 50S / GFX 50SII
    • Fuji GFX Lenses
  • Other Fuji X Cameras
    • Fuji X100VI / X100 / X100S / X100T / X100F / X100V / Fuji X70
    • Fuji X10 / X20 / X30 / XF1 / XQ1 / XQ2
  • Fuji X Post Processing
    • RAW conversion Fuji X-Trans Sensor
  • Fuji X Video
    • Fuji X Video
  • Fuji X Accessories
    • Flash Photography with Fuji X
    • Bags, Half Cases & Straps for Fuji X
    • Other Fuji X Accessories
  • Fuji X Photo Forum
    • People
    • Street Photography
    • Nature & Wildlife
    • Landscape & Travel
    • Sports
    • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I just got my X-PRO2 this morning. Went for a walk and was shooting away and everything seemed fine. Then suddenly... everything went green. The viewfinder, the LCD and the playback of shots were all heavily tinted green. I can't figure out what I did. I did a reset and it didn't change anything. Have I destroyed my camera after 25 shots?????? Please see attached, these are taken one right after the other. I don't think I changed any setting...unpurpose! Thank for your help.
  2. Evening all. My names Jim from a little city called Lincoln, Lincolnshire in the UK. If you're reading this and from the UK, you've probably heard of where I am from recently due to the success of our football team. I'm not a football fan, but it's good the boys have done well. I've been into photography from a really young age, starting off from pinching my parents Kodak film camera (the long thin type you pulled apart and pushed together to wind the film on!) and having one of my photos I took of a windmill locally, published in the local paper when I was around 8 or 9 years old. It wasn't until about 13 years ago that I really started to take a real interest in the hobby. I saved up and bought a Fuji S9600 Bridge Camera. I loved this and it really helped develop my skills, but it begun to restrict me somewhat with regards to versatility (unable to change lens) and go fully manual to learn what things do. I then purchased a Pentax K10d DSLR and built up a small collection of lenses, which I used to death up until last year, when a colleague of mine began to show me his collection of various Fuji X cameras. I loved the design, how compact they were but most of all the image quality, notably the ISO perfomance, which I still can't believe today. I have been a happy owner of my XT-10 now for almost a year. I have the basic XF 18-55mm, which for a "kit" lens is unbeliebable quality, a XC 50-230mm which I use a lot for wildlife photography and motorsport's and a Samyang 8mm Fish eye. I would love a few more different lenses, particularly the 100-400mm lens, but with the cost it's completely pipe dreams for me. I may hire one, but I worry that it'll make me want one even more. Would also love another lens to help with wedding photography, something that will give a nice DOF. I have one wedding under my belt, but need more confidence! Anyway, that's my rather long winded hello. I'm off to explore the forum. regards, Jim.
  3. There is a smudge that looks like water or oil on the interior of my LCD screen. Not sure, but it seems to be getting larger. Doesn't really affect the operation, but it is worrisome. Anyone have any ideas / experience with this? Is there a fix that doesn't require sending camera to Fuji? Thanks for taking a look.
  4. I've been using my XH1 for a couple of weeks and have been shooting video. Recently when I shoot in F-Log I cant get the ISO below 800, it will let me choose a higher ISO but when I drop to 800 the ISO turns yellow and wont let me choose a lower setting. Am I being daft or have I clicked an auto setting by mistake I don't know about ? Any help or advise would be great.
×
×
  • Create New...