Jump to content

zobskewed

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. I bought the XPro3 because I wanted a nice camera for the Voigtlander 35mm 1.4. It’s a great pairing. I then also opted for the Voigtlander 21mm 4.0 to bring me closer to 35mm on the crop sensor. Both lenses are wonderful on the X.
  2. All I can say is I had the screen open on the camera and when the camera was realizing it was supposed to connect I pressed a few random buttons. I don’t know if canceling and going back in did it or if I had to confirm something. The wording is kind of hard to understand on those screens on the camera itself. But after messing around with it like that for a few minutes I heard the familiar shutter sound meaning it was about to connect to the iOS device. So far it has been working fine just like before the update. I hope this helps.
  3. Ha! Thanks I imagine a day when cameras and devices will communicate much simpler.
  4. Yes. I re-paired, etc. After much fiddling it did begin to work again - we’ll see if it continues as nicely as it did before. I suspect updating firmware on both devices may have confused it in some way. I can’t say what one thing I did to make it work again though. In any case - something to be aware of for those updating. Gotta love computers 🙂 Thanks for the response.
  5. Having just updated to iOS 14 and XPro3 firmware 1.1.0 I can’t seem to connect to the camera anymore. Bluetooth connects and I’m prompted to join the WiFi on the camera but then it just spins and spins. Is anyone else having trouble with this? note: I’ve tried all the standard diagnostic techniques here. Restarting devices. Re-pairing. Nothing seems to resolve the issue.
×
×
  • Create New...