Jump to content

kkgiyer

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. I am not using a microSD card...both cards are SD. I can see several messages online regarding this issue. If anybody had this issue and got a successful resolution, please let me know.
  2. I have a Fuji XT3 camera for about 3 months now. Great camera, really liking it much more than my previous camera. Can say that for sure because I use it more and it makes me feel take more pictures and improve. Such a powerful camera that's so light weight. Some three weeks ago, when taking a video, it resulted in a write error. I have tried formatting the cards, upgrading the firmware and also changed the prefix of the file name (after seeing this as a fix for the problem). But so far no luck. It constantly gives the error when taking pictures. When I check there are many files missing in the sequence. I also noticed that if you sort by time, the file name sequencing is not proper...meaning they are not perfectly ascending or descending. At places, they are off by one or two file names in the sequence. Fuji is asking to send for inspection. But I would like to know from fellow members if anybody has faced this issue and if Fuji has a sure shot fix for it. I know for many, they have even replaced the motherboard in a brand new camera with the issue still persisting. It seems mine is the first camera in India that has the problem according to the service dept. This problem started after I shot the video for the first time using the camera. After that the error can mostly be replicated in CL/CH or Panorama mode. Tried different cards also.
×
×
  • Create New...