Jump to content

Ronnie H

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Ronnie H

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. There seems to be an intermittent fault with my new Camera which refuses to focus at all and the focus square displays in red with AF! In red next to it. I have tried this with a couple of lenses, the focus set to ‘S’ and no amount of pressing the AF-L button helps. What could I be doing wrong?
  2. Olaf Thank you. I did, but have discovered that the problem was caused by my choosing the large indicators in the screen setting setup, which I understand was introduced on a firmware update and is not explained in the manual. By deselecting this option I now have the full choice of display indicators. Regards Ronnie
  3. Hello. I am having trouble with setting the viewfinder display on my X-Pro 2. Acccording to the manual pp.32/33 the display of indicators is controlled by the DISP/BACK button, but I find this works only with the LCD monitor and not with either the optical or the electronic viewfinder which will display only ALL the indicators, regardless of the selection I have made in accordance with the instructions and the very clear menu settings on the camera itself. I am unable to bring up a viewfinder display showing only those indicators I have selected in the menus or with all information switched off. So I have a very cluttered viewfinder screen which is an annoyance. (I appreciate that the DISP/BACK button is to be pressed when the relevant viewfinder is actually in use.) I am sure there must be a simple answer to this, but having switched from a Leica M I find aspects of this camera confusing and frustrating. Help please! Thanks Ronnie
×
×
  • Create New...