Jump to content

Dale Schreiner

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Dale Schreiner

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello - I just bought my X-H1 a few weeks ago and have been using it quite a bit to get up to speed. Last night I photographed singers in a small café using the 35mm f2 lens using manual focus with peaking since it was fairly dark. Everything was going well until about 2.5 hours into the session when the focus would change substantially even though I hadn't moved the focusing ring. This happened when I'd put the camera down for a few minutes. When I picked it back up and turned it on, the focus was very different. I hadn't touched it in the meantime. I'm not absolutely sure about this, but I also recall a couple of instances where the same thing happened when I was shooting, not just when I had set the camera down. Has anyone else experienced this behavior? I've also noticed that the Film Simulation and Dynamic Range settings seem to reset occasionally. And I've gotten a card error a couple of times in slot 1. I take the card out and put it back in until it works, but these glitches are a little concerning on a brand new camera. Again, have other users had these things occur? I really like how this camera has improved my workflow and the quality of the images I'm getting. But I really want to be confident that I can count on it.
×
×
  • Create New...