Clicky

Jump to content


Photo
- - - - -

Xt10 does not remember some of the settings

Xt10 Save settings

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Bahman

Bahman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 01 January 2017 - 08:23 PM

Advertisement (Gone after free registration)
Hi all,
 
I am very new in the Fuji world and I am not used to some of the behaviours of my new XT10 camera.
I have been shooting Canon DSLR for years and I am falling in love with my new toy, but then I am experiencing some small but still important issues here and there.
 
One of the thing, which annoying me is, that the camera does not remember some of the setting I did before I change to another shooting mode, before it went to stand by or before it was turned off.
One of these settings is the self timer. If I set to be delayed by 2 seconds, it works just fine afterwards until any of the above mentioned scenarios occure.
 
Do you have any logical explanations for this? Should I do anything to let the camera remember my tuning parameters?
 
Thanks in advance for your help.
 
Cheers,
Bahman


#2 mikEm13

mikEm13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 67 posts

Posted 13 January 2017 - 07:04 PM

When you change a setting if your hitting the OK button to save the setting then I would suggest you copy your settings on paper and do a reset.


Mike




Also tagged with one or more of these keywords: Xt10, Save settings

 
x

Registration is free

Not registered? Really?

Discover the full potential of the Fuji X Forum... register now!
Registration is free and done in a few minutes!

As registered member you can discuss, post your questions and present your images.
And get in contact with Fuji X photographers worldwide!

We are looking forward to you!

The Fuji X Forum Team

Register Close